BRONZEN BEELDEN ABSTRACT-MODERN

Bij abstracte bronzen beelden wordt niet gestreefd om de realiteit weer te geven, de vormen verschillen van de werkelijkheid.
Maar de vormen zeggen wel wat..

Elk bronzen beeldje kenmerkt zich door zachte  contouren, spanning, kracht en emotie. Het zijn prachtige bronzen kunstwerken die bovendien zeer betaalbaar zijn.

In ons assortiment hebben we een aantal prachtige beelden geselecteerd,  waarin U zeker een beeld kunt vinden die U aanspreekt en een pakkend gevoel bij U naar boven kan brengen. Een kenmerk voor deze abstracte sculpturen zijn de prachtige vormen met een groot oog voor detail.

Beelden met emotie

abstracte beelden, zijn beelden waar goed over nagedacht is. Het zijn bronzen beelden met een beeltenis die mensen aanspreekt, zonder dat er veel woorden voor nodig zijn.

Het zijn doordachte beelden die tot in detail zijn uitgewerkt

Patina van de beeldjes.

Bronzen beeldjes worden vrijwel altijd door de bronsgieter gepatineerd waardoor elk bronzen beeldje een authentieke uitstraling heeft.

doordat wij direct van de bron kunnen leveren zijn onze producten zeer scherp geprijsd.

en snel leverbaar.

Onze producten zijn van hoogwaardig kwaliteit en voorzien van een echtheid stempel.

 

Doordat onze producten maar in een beperkte oplage worden gemaakt is het verstandig dat u eerst contact opneemt met ons info@tomschoice.nl

MOMENTEEL ZIJN WE HARD OP WEG OM AL ONZE ARTIKELEN ONLINE TE PUBLICEREN.

Kijk ook op onderstaand voor meer mogelijkheden.

www.decosite.com

 

Nog lang niet alle artikelen in voorraad staan nu online. Kunt u iets niet vinden of zoekt u iets speciaals, bel ons gerust! 0624913958

keurmerk.png

 

 

Sorteer op
© 2013 - 2022 Bronzen Beelden Discounter Tomschoice | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel